Ide kattintva egyszerűen hívható
+36 70 200 4205

Akadálymentesség vizsgálattal kibővített weboldal elemzés

Kérjen átfogó weboldal elemzést meglévő honlapjáról! Az elemzés főbb szempontjai a reszponzív weboldal viselkedés, akadálymentesség, web ergonómia, webdesign és a keresőoptimalizált tartalom.

Az kibővített diagnosztika a díjmentes a weboldal analízishez képes nemcsak ellenőrző listát, de részletes szöveges elemzést is tartalmaz. Az elemzésen túlmenően javaslatokat is tesz az esetleges fejlesztésekre. Az általános analízishez képest kitér az akadálymentesség kérdésére is.

Akadálymentesség weboldal diagnosztika

 • Megnézzük, hogy a web ergonómia sztenderdjeinek mennyire felel meg weboldalának felépítése.
 • Akadálymentesnek minősül-e az oldal a a WCAG 2.0 akadálymentességi szabvány különböző szintjei szerint
 • Oldalának struktúrája és színvilága, illetve az alkalmazott grafikai elemek, hogyan befolyásolják, terelik valamilyen irányba látogatóit, azaz végső soron milyen mértékben támogatják az értékesítést.
 • Vizsgáljuk, oldala milyen mértékben optimalizált a keresők számára.
 • Az átfogó weboldal elemzés terjedelme minimum két A4-es oldal
 • Tartalma: ellenőrző lista, szöveges elemzés és javaslattétel esetleges fejlesztésekre
 • Az elemzés alkalmas annak eldöntésére, mennyire korszerű és akadálymentes a weboldala, vannak-e esetleges teendők, amennyiben igen, melyek ezek
 • Kivitelezést, megvalósítást nem tartalmaz, de ezek külön ajánlatkérés keretében utólag megrendelhetőek

Weboldal elemzés csomagok tartalmának összehasonlítása

Díjmentes online SEO weboldal elemzésÁltalános és keresőoptimalizálási weboldal elemzésKibővített és keresőoptimalizálási weboldal elemzésAkadálymentességi elemzéssel bővített weboldal elemzés
Weboldal elemzés tartalmaEllenőrző lista (pontszám alapú), kivitelezést nem tartalmazEllenőrző lista, szöveges elemzés, javaslattétel esetleges fejlesztésekre, kivitelezést nem tartalmazEllenőrző lista, szöveges elemzés, javaslattétel esetleges fejlesztésekre, kivitelezést nem tartalmazEllenőrző lista, szöveges elemzés, javaslattétel esetleges fejlesztésekre, kivitelezést nem tartalmaz
Keresőoptimalizálás (SEO) elemzésIgen, összevont pontszám és egy rövid összefoglaló elemzés IgenIgenIgen
Reszponzív, mobil barát viselkedés ellenőrzéseIgenIgenIgenIgen
Akadálymentességi vizsgálatNemNemNemIgen
Konkurencia elemzés és Google organikus találati lista vizsgálat a fő kulcsszavakraNemNemIgenIgen
TerjedelemPontszám alapú gyorsteszt, ellenőrző lista alapján és egy rövid összefoglaló elemzés Pontszám alapú gyorsteszt, ellenőrző lista alapján + részletes elemzés, hozzávetőlegesen 2db A4-es oldalPontszám alapú gyorsteszt, ellenőrző lista alapján + részletes elemzés, hozzávetőlegesen 2db A4-es oldalPontszám alapú gyorsteszt, ellenőrző lista alapján + részletes elemzés, min. 3db A4-es oldal
ÁtfutásOnline felmérés, azonnali eredmény, email-en írásban is lekérhető elemzésGarantált 5 munkanapGarantált 7 munkanapGarantált 7 munkanap
Weboldal elemzés árak
(Bruttó / 0%ÁFA / AAM)
Díjmentes39 900Ft
(1 honlapon belül főoldal + 1 oldal terjedelemig, felette egyedi ajánlat alapján)
49 900Ft
(1 honlapon belül főoldal + 1 oldal terjedelemig, felette egyedi ajánlat alapján)
79 900Ft
(1 honlapon belül főoldal + 1 oldal terjedelemig, felette egyedi ajánlat alapján)
Részletek és megrendelésMegnézemMegnézemMegnézemMegnézem

Weboldal elemzés menete

Az elemzés ára 79 900Ft (bruttó / 0%ÁFA / AMM) A megrendelések feldolgozása érkezési sorrendben történik, de átfutási idejük garantált, az elemzés árának teljesítését követően maximum 7 munkanap. A fizetésre vonatkozó adatokat a megrendelést visszaigazoló válaszüzenet tartalmazza. A további elemzési lehetőségeket és az összes elérhet diagnosztikai csomagot megtalálja és összehasonlíthatja a weboldal diagnosztika csomagok menüpontban.

Ajánlatkérés, megrendelés

  Megjelölheti érdeklődési területét

  Responsive Wordpress weboldal készítés

  Általános és keresőoptimalizálási weboldal elemzésKibővített és keresőoptimalizálási weboldal elemzésAkadálymentességi elemzéssel bővített weboldal elemzés

  Az Adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom (kötelező)

  Ezt az oldalt a reCAPTCHA és a Google védi (Privacy Policy és Terms of Service)

  Záradékok

  • Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.
  • A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
  • A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a megrendelés gombra való kattintással Hugyák Andrea EV-val köti,  (Cím: 1096 Budapest, Sobieski u. 39. 4/1., Adószám: 66368801143).
  • Az elektronikus számlát email-en küldjük el.
  • Lehetséges fizetési mód banki előre átutalás.
  • A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződés felmondási jog, még a szolgáltatás teljesítése előtt.
  • A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot az andrea@webfolio.hu email címre küldött egyszerű szöveges üzenetben jelezheti.
  • A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében a diagnosztika vállalkozás általi átadását vagy email-en történő megküldését követően nem élhet a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogával, mert a rendelet értelmében ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.