Ide kattintva egyszerűen hívható
+36 70 200 4205

Általános weboldal diagnosztika

Kérjen általános diagnosztikát meglévő honlapjáról! Vizsgálatunk főbb szempontjai a reszponzív weboldal viselkedés, web ergonómia, webdesign és a keresőmarketing optimalizált tartalom.

Az általános diagnosztika a díjmentes a weboldal analízishez képes nemcsak ellenőrző listát, de részletes szöveges elemzést is tartalmaz. Az elemzésen túlmenően javaslatokat is tesz az esetleges fejlesztésekre.Általános weboldal diagnosztika

 • Megnézzük, hogy a web ergonómia sztenderdjeinek mennyire felel meg weboldalának felépítése.
 • Oldalának struktúrája és színvilága, illetve az alkalmazott grafikai elemek, hogyan befolyásolják, terelik valamilyen irányba látogatóit, azaz végső soron milyen mértékben támogatják az értékesítést.
 • Vizsgáljuk, oldala milyen mértékben optimalizált a keresők számára.
 • Az általános weboldal elemzés terjedelme hozzávetőlegesen egy A4-es oldal
 • Tartalma: ellenőrző lista, szöveges elemzés és javaslattétel esetleges fejlesztésekre

Az elemzés ára 9 500Ft (bruttó / 0%ÁFA / AMM) A megrendelések feldolgozása érkezési sorrendben történik, de átfutási idejük garantált, az elemzés árának teljesítését követően maximum 3 munkanap. A fizetésre vonatkozó adatokat a megrendelést visszaigazoló válaszüzenet tartalmazza. Minden szempontra kitérő elemzést szeretne? Fontos weboldala akadálymentessége? Igényelje a Kibővített weboldal elemzés csomagot, melyek átfutása garantáltan maximum 4 munkanap. A kibővített elemzés nem csak az oldal reszponzív jellegére, keresőoptimalizálási beállításaira, de akadálymentességére is kitér. A további elemzési lehetőségeket és az összes elérhet diagnosztikai csomagot megtalálja és összehasonlíthatja a weboldal diagnosztika csomagok menüpontban.

MegrendelésHonnan ismeri a diagnosztika lehetőségét?Záradékok

 • Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.
 • A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
 • A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a megrendelés gombra való kattintással Hugyák Andrea EV-val köti, (Cím: 1096 Budapest, Sobieski u. 39. 4/1., Adószám: 66368801143).
 • Az elektronikus számlát email-en küldjük el.
 • Lehetséges fizetési mód banki előre átutalás.
 • A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződés felmondási jog, még a szolgáltatás teljesítése előtt.
 • A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot az andrea@webfolio.hu email címre küldött egyszerű szöveges üzenetben jelezheti.
 • A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében a diagnosztika vállalkozás általi átadását vagy email-en történő megküldését követően nem élhet a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogával, mert a rendelet értelmében ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

Az elemzés igénylésével egyidejűleg Ön feliratkozik a WebFolio Webdesign weboldal tulajdonosoknak és cégvezetőknek szóló havi díjmentes hírmagazinjára. Adatait bizalmasan kezejük, harmadik fél részére nem kerül átadásra. A hírlevélről bármikor leiratkozhat a hírlevél alján található link segítségével. Adatkezelési nyt. szám: NAIH-74313/2014

Pin It on Pinterest