Ide kattintva egyszerűen hívható
+36 30 335 4043

Gimp díjmentes képszerkesztő- és grafikai program képzés, online tanfolyamok

A 2013. LXXVII. felnőttképzési törvény módosulásara való felkészülés miatt a tanfolyam szünetel

GIMP_kepszerkeszto_program

A tréning során Gimp díjmentes képszerkesztő és grafikai programot használjuk, melynek funkciói átlagos felhasználói igények esetén egészen hasonlóak a Photoshop kínálta lehetőségekhez.
Nagyon hasznos, ha Facebook oldal vagy weboldal blog bejegyzésekhez képek, feliratos és/vagy keretezett képek, montázsok elkészítésére van igény.

A tanfolyam 2 db, egyenként ca.fél órás oktatóvideóból áll, mely a lent felsorolt témaköröket járja végig.

A tanfolyam Extra és Medium csomagjainak megrendelői a WebFolio Webdesign Facebook-os csoportjában minden esetleges kérdésüket fel is tehetik, melyekre 1 munkanapon belül választ kapnak és folyamatosan új ötletekkel, szakmai tippekkel gazdagodhatnak. A tagság nem csak a tanfolyam idejére korlátozódik, hanem azon túlmenően is fenáll, korlátlan ideig.

Az gyakorlati tréning tartalma

 • Gimp képszerkesztő program telepítése
 • Képek átméretezése
 • Képek vágása
 • Rétegek kezelése
 • Montázs készítése több képből
 • Képek keretezése
 • Feliratok elhelyezése képeken
 • Esettanulmány elkészítése

Gimp képszerkesztő- és grafikai program tréning – megrendelés

Pillanatnyilag csak Magyarország területéről fogadunk online megrendelést, már esetben érdeklődjön a kapcsolat menüben, bármely elérhetőségen.

A megrendelést követően 1 munkanapon belül felvesszük önnel a kapcsolatot és megküldjük a kiválasztott csomagra vonatkozó díjbekérőt.

A tanfolyami felülethez történő hozzáférési adatokat a tanfolyam díjának kifizetését követő munkanapon megküldjük Önnek e-mail formájában.


  Extra csomag - Egyéni konzultációvalMedium csomag - LegnépszerűbbStart csomag - Költséghatékony megoldás

  Ezt az oldalt a reCAPTCHA és a Google védi (Privacy Policy és Terms of Service)

  Záradékok

  Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.
  A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
  A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a megrendelem gombra való kattintással Hugyák Andrea EV-val köti, (Cím: 1096 Budapest, Sobieski u. 39. 4/1., Adószám: 66368801143).
  Az elektronikus számlát email-en küldjük el.
  Lehetséges fizetési mód banki előre átutalás.
  A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződés felmondási jog, még a szolgáltatás teljesítése előtt.
  A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot az andrea@webfolio.hu email címre küldött egyszerű szöveges üzenetben jelezheti.
  A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében a tanfolyam elérhetőségének vállalkozás általi átadását vagy email-en történő megküldését követően nem élhet a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogával, mert a rendelet értelmében ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

  Divi WordPress sablon ajánló

  A Divi sablon kiváló oldal építővel és minden szükséges modullal rendelkezik, ami egy modern weboldalnál elképzelhető. Divi WordPress Theme

  A Divi sablonról bővebben

  Online tanfolyam értékesítés WordPress weboldalakon

  Komplett sablon ajánló, illetve bővebben az online tanfolyam értékesítési lehetőségekről.

  https://1.envato.market/rQGKOG

  Online időpont foglaló rendszer weboldalra

  Az online időpont foglaló rendszerek közül az Easy Booked szerintem kiemelkedik rugalmasságával, bankkártyás fizetési lehetőség és automatikus számlázás is hozzákapcsolható.

  Időpont foglaló rendszer WordPress weboldalra

  Többnyelű weboldal

  Többnyelvű WordPress weboldal kompromisszumok nélkül leginkább a WPML bővítmény segítségével készíthető el.

  Többnyelvű weboldal WPML pluginnal

  Számlázó program ajánló

  Bármely cég, vállalkozás számára költséghatékony és automatizált megoldást kínál a szamlazz.hu online számlázó rendszere