Ide kattintva egyszerűen hívható
+36 70 200 4205

Gimp díjmentes képszerkesztő- és grafikai program képzés, online tanfolyamok

GIMP_kepszerkeszto_program

A tréning során Gimp díjmentes képszerkesztő és grafikai programot használjuk, melynek funkciói átlagos felhasználói igények esetén egészen hasonlóak a Photoshop kínálta lehetőségekhez.
Nagyon hasznos, ha Facebook oldal vagy weboldal blog bejegyzésekhez képek, feliratos és/vagy keretezett képek, montázsok elkészítésére van igény.

A tanfolyam 2 db, egyenként ca.fél órás oktatóvideóból áll, mely a lent felsorolt témaköröket járja végig.

A tanfolyam Extra és Medium csomagjainak megrendelői a WebFolio Webdesign Facebook-os csoportjában minden esetleges kérdésüket fel is tehetik, melyekre 1 munkanapon belül választ kapnak és folyamatosan új ötletekkel, szakmai tippekkel gazdagodhatnak. A tagság nem csak a tanfolyam idejére korlátozódik, hanem azon túlmenően is fenáll, korlátlan ideig.

Az gyakorlati tréning tartalma

  • Gimp képszerkesztő program telepítése
  • Képek átméretezése
  • Képek vágása
  • Rétegek kezelése
  • Montázs készítése több képből
  • Képek keretezése
  • Feliratok elhelyezése képeken
  • Esettanulmány elkészítése

Gimp képszerkesztő- és grafikai program tréning – megrendelés

Pillanatnyilag csak Magyarország területéről fogadunk online megrendelést, már esetben érdeklődjön a kapcsolat menüben, bármely elérhetőségen.

A megrendelést követően 1 munkanapon belül felvesszük önnel a kapcsolatot és megküldjük a kiválasztott csomagra vonatkozó díjbekérőt.

A tanfolyami felülethez történő hozzáférési adatokat a tanfolyam díjának kifizetését követő munkanapon megküldjük Önnek e-mail formájában.


Extra csomag - Egyéni konzultációvalMedium csomag - LegnépszerűbbStart csomag - Költséghatékony megoldás

Ezt az oldalt a reCAPTCHA és a Google védi (Privacy Policy és Terms of Service)

Záradékok

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.
A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a megrendelem gombra való kattintással Hugyák Andrea EV-val köti, (Cím: 1096 Budapest, Sobieski u. 39. 4/1., Adószám: 66368801143).
Az elektronikus számlát email-en küldjük el.
Lehetséges fizetési mód banki előre átutalás.
A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződés felmondási jog, még a szolgáltatás teljesítése előtt.
A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot az andrea@webfolio.hu email címre küldött egyszerű szöveges üzenetben jelezheti.
A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében a tanfolyam elérhetőségének vállalkozás általi átadását vagy email-en történő megküldését követően nem élhet a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogával, mert a rendelet értelmében ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

Responsive, mobil barát Wordpress sablon ajánlás

A Divi sablon kiváló oldal építővel és minden szükséges modullal rendelkezik, ami egy modern weboldalnál elképzelhető. Kedvezményesen megvásárolható a Divi sablon hivatalos oldalán.

Divi WordPress Theme

Tárhely csomagok kedvező áron

Jól bevált gyors tárhely, WordPress telepítés egy klikkeléssel, 24 órás ügyfélszolgálat:
netmask.hu
250MB méretű, WordPress oldalhoz megfelelő tárhely csomag 900Ft/+ÁFA/év összegtől

Számlázó program ajánló

Bármely cég, vállalkozás számára költséghatékony és automatizált megoldást kínál a szamlazz.hu online számlázó rendszere

Pin It on Pinterest