Ide kattintva egyszerűen hívható
+36 70 200 4205

Ügyfél ajánlások és visszajelzések

Responsive WordPress weboldal készítés és SEO projektek

Nagyon örülök, hogy követed az álmaidat és végül komolyan belevágtál a honlapkészítésbe, ami ma a vizuális kommunikáció/információátadás egyik legfontosabb és egyben leghaladóbb eszköze. Tudjuk jól, hogy aki valamit is ad magára, annak nemcsak az a fontos hogy a weboldala hasznos infótár legyen, hanem az is, hogy jól átlátható, képileg ízléses módon tálalja magát vagy a termékét – vagy mindkettőt egyszerre. Jó látni a lelkesedést amivel minden munkádnak nekilátsz. Külön öröm, hogy nemcsak kivitelezed azt, amit az ügyfeled megálmodott, de hasznos ötletekkel, meglátásokkal, javaslatokkal, együttgondolkodással segíted a megvalósítási folyamatot. Az pedig hogy megállás nélkül képzed magad és formálod a vizuális kultúrádat, szinte garancia a sikeredre! Köszönöm a munkádat!
Szandelszky Béla – UNHCR Video és fotóriporter

Nagyon örülök, hogy Téged választottalak a sok kiszemelt webdesigner közül. Azt hiszem, pont olyat tudsz, amit én nem: precízen, pontosan, alaposan dolgozol, nagy körültekintéssel és odafigyeléssel. Wow! A közös munkánk hetei alatt többször is lenyűgöztél, de tényleg! 🙂 Nagyon nagy segítséget jelentettek nekem a javaslataid, meg hogy figyelmeztettél, ha kissé őrült ötleteket forgattam a fejemben a weblappal vagy a tartalommal kapcsolatban. Azt hiszem, a weblapomat ÍGY, ilyen szépen, elegánsan, áttekinthetően (és nem mellesleg: ilyen kedvező áron) senki sem tudta volna megcsinálni.
Hálás vagyok Neked és örülök, hogy együtt dolgoztunk. Remélem, még nem untál meg és fogunk is, mert szükségem lesz rá.
Humuszka Horváth Ágnes

Kihívásokkal teli évet zárt a stúdiónk, 5 nyelven építettünk vagy két tucat facebook és blog alapú weboldalt. Ezeknek a multiblog alapú fejlesztése, az oldalankéni SEO, és az oldalak nemzetközi marketingje mind Andrea lelkiismeretes, szakmailag kiváló és végletekig részletes munkáját dícsérik.
Vigh Csaba – Arts Illustrated Studios

Andival még az egyetemről ismertük egymást és nagyon megörültem, amikor épp új honlapot szerettem volna készíttetni, összetalálkoztunk egy virtuális térben. A honlap készítése során végig nagyon segítőkész volt, türelmesen elmagyarázott mindent, olyan szakmai kifejezéseket is lefordított közérthetően, amelyek egy informatikával kevésbé foglalkozó, laikus számára érthetetlenek. A kész megoldások javaslata mellett nagyon jó megoldási ötletei is voltak, hogy olyan lehessen a megjelenésem a honlapomon keresztül, amilyet igazán szerettem volna. Így szívesen bíztam rá a karbantartást is, amelyet mindig lelkiismeretesen, határidőre elvégez, amikor bármilyen kérdésem felmerül, nagyon gyors határidővel megválaszolja. Nagyon jó szívvel ajánlom azóta is mindenkinek Őt és a szolgáltatásait. Örülök az együttműködésünknek!
Stáhl Gabriella – Coach, életvezetési tanácsadó

Andi nagyon alapos, lelkes és kreatív szakember.

A vendégházunk honlapját készítette el, amit egyszerre több célcsoportnak is szántunk, így szerintem igazán nagy kihívással nézett szembe.

Az árajánlattól, a betanításig mindent szívvel-lélekkel csinált. A vállalt határidőket mindig tartotta és bármit kértem mindig volt ötlete a megoldásra.

Ha olyan szakembert keresel aki bele éli magát a feladatba, szinte bele lát a gondolataidba, képes mindenre odafigyelni, sőt a végén létrehozni egy igényes,minden elvárásodnak megfelelő honlapot akkor Andi a Te szakembered. Ne keresgélj tovább, mert megtaláltad!
Simon Angéla, Mátraderecske Angéla vendégház

Nagyon köszönöm Andinak a 2 honlapunkon végzett munkát, mindkettő szuper lett. Amit külön köszönök, az végtelen türelme, amivel minden kérdésemre, aggodalmamra válaszolt. A honlapom pont olyan lett, mint ahogy megálmodtam, finom, elegáns és nőies. A legjobb az, hogy továbbra sem engedte el a kezem, szívesen segít, ha bármit változtatni szeretnék. Mivel én abszolút nem vagyok számítógép ismerő, az nagy öröm számomra, hogy nem megcsinálja az egyszerűbb dolgokat a honlapomon, hanem megmutatja nekem, hogy én hogyan tudom megcsinálni. Nagyon jól működik Nála a konzultáció, hiszen a felvett anyagot bármikor elő tudom venni és újra megnézni, így klassz segédlet. Szívből ajánlom Őt annak, aki profi, kreatív és csodaszép honlapra vágyik, és olyan üzleti partnerre, aki gyorsan, pontosan és lelkiismeretesen végzi a feladatát!
Bekecs Szilvia – természetgyógyász, stressz kezelés specialista

Egy webmagazinnak időről időre “illik” megújulni, hogy az olvasók kedvében járjon és az értékes tartalomszolgáltatás mellett, olyan felületet biztosítson a számukra, ahova szívesen visszajárnak. Az Alkotónők Magazin életében is eljött az a pont, amikor a régi – bármennyire is szerettük -, elavult.
Sok-sok keresgélés után kaptam egy ajánlatot, hogy nézzem meg Hugyák Andi munkáit. Így hát felvettem a kapcsolatot Andival, akivel az első perctől azonos hullámhosszon voltunk. Rögtön értette, hogy mi az, amire egy magazinnak szüksége van és olyan célirányos kérdéseket tett fel, ami már sejtetni engedte, hogy igazi profival van dolgunk. Miután a részleteket megbeszéltük, alig telt el egy kis idő és máris láthattam az új magazin felületet, mi több tervezett nekünk az új felülethez illő logót is.
Megtanított az új felület kezelésére, sőt a végén használati utasítást is kaptunk tőle. Azóta is figyelemmel kíséri a magazin életét, és számos tanáccsal segíti annak akadálymentes működését.
A magam és a magazin nevében csak ajánlani tudom Andit, aki gyors, pontos és a legapróbb hibát sem tűri meg a munkájában.
Orbán Erika, főszerkesztő – Alkotónők Magazin

Részletes referencia portfólió

Responsive, mobil barát Wordpress sablon ajánlás

Divi WordPress Theme
A Divi sablon kiváló oldal építővel és minden szükséges modullal rendelkezik, ami egy modern weboldalnál elképzelhető.

Tárhely csomagok kedvező áron

Jól bevált gyors tárhely, WordPress telepítés egy klikkeléssel, 24 órás ügyfélszolgálat:
netmask.hu
250MB méretű, WordPress oldalhoz megfelelő tárhely csomag 900Ft/+ÁFA/év összegtől

Számlázó program ajánló

Bármely cég, vállalkozás számára költséghatékony és automatizált megoldást kínál a szamlazz.hu online számlázó rendszere

Pin It on Pinterest