Ide kattintva egyszerűen hívható
+36 30 335 4043

Ügyfél ajánlások és visszajelzések

Responsive WordPress weboldal készítés és SEO projektek

Mielőtt a honlapom fejlesztésébe kezdtem volna több ajánlatot kértem különböző cégektől. Sajnos ezek többsége érthetetlen volt számomra, hiszen teljesen más területen dolgozom. Nem tudtam sem a lehetőségeket, sem azt, hogy mi az ami esetleg a honlap fejlesztési folyamatból kimaradhat, mert nincs benne az árajánlatban. Egy grafikus ismerősöm ajánlotta Andreát, és nagyon boldog vagyok hogy rátaláltam! 

Andrea kiváló szakember, aki mindent pontosan elmagyaráz, az innovatív ötleteit megosztja velem és ha elakadok mindig segít .Úgy tekint a honlapomra mint egy “közös vállalkozásra”. Türelme végtelen és számára nincs lehetetlen. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Szöllősi Réka – Újbudai Varrótanfolyam

Andrea a blogom (www.foodandwine.hu) optimalizásában segített, s elvégezte azokat a munkákat is, amelyekre az előző fejlesztőnek nem jutott ideje. A munkát  megfelelő ismeretek hiányában aligha tudom teljes mélységében megítélni, de amit eredményként látok, az tetszik. Erre bizonyára sokan képesek lennének, amire azonban ezen a területen egészen biztosan ritkábban találunk példát, az nem más mint a határidők betartásának képessége. Sokunknak akadnak tapasztalatai a hónapokig elhúzódó feladatteljesítésekről, a megválaszolatlan levelekről, fel nem vett telefonokról. Andrea nem csak értett ahhoz, amit elvállalt, de precíz és tartja a szavát. Ez számomra egy igen nagybecsű „arany kombináció”! Ajánlom!

Csíki Sándor – Food & Wine

Andrea már az első megbeszélésen ráérzett, hogy mi lenne az elképzelésünk, hamar megtaláltuk a közös hangot. Segített eligazodni a wordpress világában. Az oldalunkat a legnagyobb körültekintéssel készítette el, bármilyen kérdés merült fel a megvalósítás során, mindig lehetett rá számítani, nagyon rövid időn belül válaszolt a megkeresésre. A honlap elkészülte után is tudom, hogy bátran kereshetjük, ha kérdésünk van, mindig segítőkész. 
Szeretettel ajánljuk mindenkinek. 
Dobay Janka – RS9 Színház

A sok egyetem közül, amiket Andrea elvégzett, az egyiket én is jól ismerem, mert ott diplomáztam. Én idősebb vagyok Andreánál, nem egy időben jártunk oda, nem ismertük egymást akkor. Az egyetem után más területre sodort mindkettőnket  az élet és amikor barátnőm javaslatára Andreát kértem fel, hogy mozgásművészeti iskolám honlapját elkészítse,  beszélgetésünk során derült ki – nagy meglepetésemre –  ez a közös pont. Az említett egyetem a Budapesti Műszaki Egyetem ( Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi  Egyetem ) , melynek elvégzését Andrea le sem tagadhatná. Munkájára alapvetően jellemző  a szigorú következetesség és precizitás, amihez megalapozott tudás  és igényesség társul. Igazi mérnökként tekint a feladatra, ami bennem bizalmat ébresztett. És  aki vele dolgozik, számíthat arra, hogy nem csak egy  honlapot kap, hanem sok új dolgot is megtanul mellé.  Andrea nagyon szeret beszélni a munkájáról, szívesen és nagyon jól érthetően  magyaráz, ami nekem nagyon hasznos volt a honlap elkészülte után is.
Pers Júlia – Óbuda Mozgásművészeti Iskola

2015 óta van céges honlapom. Mindig törődni kell (kellene) vele, de az élet elsodort sokszor és el is felejtettem, hogyan kell szerkesztenem a saját honlapomat. Ezért aztán mindig kellett valaki, aki megfogja a kezemet, türelemmel, megértéssel és nyitottsággal, ha újra át akartam alakítani a honlapomat!  Ő Andi. Sosem éreztem magam őskövületnek mellette, aki nem ért a webes világ dolgaihoz, sokkal inkább azt éreztem, hogy de jó, van valaki, aki megtanítja nekem, hogy hogyan kell a saját honlapomon alakítgatni és javítgatni. Az ötleteimet láthatóvá tudom tenni és ezt Andi szakértő és türelmes támogatásának köszönhetem. De a legnagyobb dolog az élmény: Hurrá, tudom a honlapomat frissíteni és aktualizálni! Egyedül, segítség nélkül is! És ha majd nagyobb lélegzetű lépéshez érkezem a honlap fejlesztés során, tudom, hogy Andinál leszek a legjobb kezekben! Mindenkinek bizalommal és szívből ajánlom őt!
Mizsér Attila, alapító és ügyvezető, olimpiai bajnok – Apollo Consulting

A vadásznimegyek.hu egy olyan online esemény-platform, amely megitélésem szerint a word press funkcionalitásainak határait feszegeti.
A projekt megvalósítása során nagy örömömre szolgált, hogy Andrea az összes lehetőséget tudta vázolni, és utána a legstabilabb és leghatékonyabb megoldást meg tudtuk találni közösen.
Egy többfunkciós weboldal fejlesztése egy folyamatos feladat, és  a fenntartási, valójában továbbfejlesztési szakaszban is kiváló az együttműködésünk.
Andreának nagy tapasztalata van általában weboldalak terén, és azon túl is, tehát támaszkodhatunk rá, akár jogi, akár üzleti döntéseinkben is.
A legfontosabb pozitívum: Andrea általában elérhető, és közel azonnal tud segíteni. Egy weboldalra építő vállalkozásnak ez sokszor ügyfél-szerzést vagy vesztést jelent. Szívesen ajánlom Andreát weboldalak megvalósításához.
Dálnoki Áron – vadasznimegyek.hu

Kivételesen körültekintően, nagy szakértelemmel, az aktuális trendeket figyelembe véve, egyben a megrendelő igényeihez alkalmazkodva, alázattal végzi a munkáját. Megbízható, gyors, korrekt.
Nem engedte el a weblapot azután sem, hogy végzett a munkával, bármilyen utólagos kérdésünk merült fel, mindig a lehető legrövidebb időn belül válaszolt és így van ez több éve.
Bárkinek bizalommal ajánljuk!
Badacsonyi Norbert, Badacsonyi Csilla – Arborica Kft.

Készülő szerzői oldalam hozzáértő kezekben szerettem volna tudni, ezért fordultam Andreához. Nem először dolgoztunk együtt, így tudtam, mire számíthatok: precíz, pontos munkára, odafigyelésre, problémamentes beüzemelésre és folyamatos támogatásra. Nem utolsó sorban „designer” szemléletre, amire a formai elemeket tekintve is nyugodtan rábízhatom magam. Mindezt korrekt áron, folyamatos egyeztetéssel, zökkenőmentes kommunikációval. Andreát nyugodt szívvel ajánlom, legközelebb is biztosan hozzá fordulok majd.
June Cohner – Szerzői webshop oldal

Szeretettel ajánlom Andreát! Nagyon korrekt, türelmes és kedves!
Mindig segít ha elakadok, vagy kérdésem van, a megvalósításban pedig szerintem verhetetlen. Pontos, gyors. Nem várat napokat, amikor írok egy emailt, vagy van egy ötletem a honlapommal, webshopommal kapcsolatban. Amit még kiemelnék, hogy mindig őszintén és a célt figyelembevéve ad fejlesztési javaslatot, és rövid határidőn belül meg is valósítja az elképzeléseket.
Csak ajánlani tudom!
Touron Georgina – Macaron-Sziget

Több mint fél éve próbáltam a honlapomat rendbe tenni. Rengeteg apró, mégis jelentős problémába ütköztem, mind dizájn, mind működés tekintetében. Már feladni készültem a küzdelmet, amikor rátaláltam Andira, ajánlás útján. Úgy gondoltam, nincs veszteni valóm, nekifutok még egyszer a problémáknak.
Andi maximalizmusának, profizmusának, szakmai hozzáértésének köszönhetően, pár nap alatt életre kelt a honlap. Megvalósította a lehetetlent. Tette mindezt a határidőket betartva, az igényeimet, kívánságaimat maximálisan figyelembe véve és nem utolsó sorban elérhető áron.
Értő javaslataival, tippjeivel hozzájárult szakmai oldalam sikeréhez. Jó szívvel ajánlom őt bárkinek, aki új honlap készítésében gondolkodik vagy a már meglévőt szeretné tökéletesíteni.
Kiss Viktória – Személyi edző

Kihívásokkal teli évet zárt a stúdiónk, 5 nyelven építettünk vagy két tucat facebook és blog alapú weboldalt. Ezeknek a multiblog alapú fejlesztése, az oldalankéni SEO, és az oldalak nemzetközi marketingje mind Andrea lelkiismeretes, szakmailag kiváló és végletekig részletes munkáját dícsérik.
Vigh Csaba – Arts Illustrated Studios

Milyen szakembert szeretnénk, ha egy új weboldal indításán gondolkodunk?

Olyat, aki:

  • fél szavakból is megért minket
  • betartja a határidőket akkor is, ha lehetetlennek tűnik, akár munkaidőn túl is segít, ha úgy alakul
  • kiigazítja terveid
  • megtanít webes fejjel gondolkodni
  • egyedi kéréseidhez is megtalálja a megfelelő kiegészítőket
  • a munkát követően is figyelemmel kíséri a weboldal működését, ha kell őszinte tanácsokkal segít az eredményesebb munkában

Andrea a teljesség igénye nélkül ezen fontos tulajdonságokkal bír. Sokat segített számunkra, hogy hihetetlenül gyorsan elindíthassuk www.fitball.hu weboldalunkat, ami azóta is hibátlanul működik számos egyedi funkcióval.

Tehát, csak ajánlani tudom, ha valaki hasonló pozitívumokat szeretne tapasztalni a közös munka során.

Antal Miklós – Hungarian Fit-Ball Master Trainer

Andival még az egyetemről ismertük egymást és nagyon megörültem, amikor épp új honlapot szerettem volna készíttetni, összetalálkoztunk egy virtuális térben. A honlap készítése során végig nagyon segítőkész volt, türelmesen elmagyarázott mindent, olyan szakmai kifejezéseket is lefordított közérthetően, amelyek egy informatikával kevésbé foglalkozó, laikus számára érthetetlenek. A kész megoldások javaslata mellett nagyon jó megoldási ötletei is voltak, hogy olyan lehessen a megjelenésem a honlapomon keresztül, amilyet igazán szerettem volna. Így szívesen bíztam rá a karbantartást is, amelyet mindig lelkiismeretesen, határidőre elvégez, amikor bármilyen kérdésem felmerül, nagyon gyors határidővel megválaszolja. Nagyon jó szívvel ajánlom azóta is mindenkinek Őt és a szolgáltatásait. Örülök az együttműködésünknek!
Stáhl Gabriella – Coach, életvezetési tanácsadó

Nagyon örülök, hogy követed az álmaidat és végül komolyan belevágtál a honlapkészítésbe, ami ma a vizuális kommunikáció/információátadás egyik legfontosabb és egyben leghaladóbb eszköze. Tudjuk jól, hogy aki valamit is ad magára, annak nemcsak az a fontos hogy a weboldala hasznos infótár legyen, hanem az is, hogy jól átlátható, képileg ízléses módon tálalja magát vagy a termékét – vagy mindkettőt egyszerre. Jó látni a lelkesedést amivel minden munkádnak nekilátsz. Külön öröm, hogy nemcsak kivitelezed azt, amit az ügyfeled megálmodott, de hasznos ötletekkel, meglátásokkal, javaslatokkal, együttgondolkodással segíted a megvalósítási folyamatot. Az pedig hogy megállás nélkül képzed magad és formálod a vizuális kultúrádat, szinte garancia a sikeredre! Köszönöm a munkádat!
Szandelszky Béla – UNHCR Video és fotóriporter

Nagyon örülök, hogy Téged választottalak a sok kiszemelt webdesigner közül. Azt hiszem, pont olyat tudsz, amit én nem: precízen, pontosan, alaposan dolgozol, nagy körültekintéssel és odafigyeléssel. Wow! A közös munkánk hetei alatt többször is lenyűgöztél, de tényleg! 🙂 Nagyon nagy segítséget jelentettek nekem a javaslataid, meg hogy figyelmeztettél, ha kissé őrült ötleteket forgattam a fejemben a weblappal vagy a tartalommal kapcsolatban. Azt hiszem, a weblapomat ÍGY, ilyen szépen, elegánsan, áttekinthetően (és nem mellesleg: ilyen kedvező áron) senki sem tudta volna megcsinálni.
Hálás vagyok Neked és örülök, hogy együtt dolgoztunk. Remélem, még nem untál meg és fogunk is, mert szükségem lesz rá.
Humuszka Horváth Ágnes – AlvasguruMindfulnessitthon

Andi nagyon alapos, lelkes és kreatív szakember.

A vendégházunk honlapját készítette el, amit egyszerre több célcsoportnak is szántunk, így szerintem igazán nagy kihívással nézett szembe.

Az árajánlattól, a betanításig mindent szívvel-lélekkel csinált. A vállalt határidőket mindig tartotta és bármit kértem mindig volt ötlete a megoldásra.

Ha olyan szakembert keresel aki bele éli magát a feladatba, szinte bele lát a gondolataidba, képes mindenre odafigyelni, sőt a végén létrehozni egy igényes,minden elvárásodnak megfelelő honlapot akkor Andi a Te szakembered. Ne keresgélj tovább, mert megtaláltad!
Simon Angéla, Mátraderecske Angéla vendégház

Nagyon köszönöm Andinak a 2 honlapunkon végzett munkát, mindkettő szuper lett. Amit külön köszönök, az végtelen türelme, amivel minden kérdésemre, aggodalmamra válaszolt. A honlapom pont olyan lett, mint ahogy megálmodtam, finom, elegáns és nőies. A legjobb az, hogy továbbra sem engedte el a kezem, szívesen segít, ha bármit változtatni szeretnék. Mivel én abszolút nem vagyok számítógép ismerő, az nagy öröm számomra, hogy nem megcsinálja az egyszerűbb dolgokat a honlapomon, hanem megmutatja nekem, hogy én hogyan tudom megcsinálni. Nagyon jól működik Nála a konzultáció, hiszen a felvett anyagot bármikor elő tudom venni és újra megnézni, így klassz segédlet. Szívből ajánlom Őt annak, aki profi, kreatív és csodaszép honlapra vágyik, és olyan üzleti partnerre, aki gyorsan, pontosan és lelkiismeretesen végzi a feladatát!
Bekecs Szilvia – természetgyógyász, stressz kezelés specialista

Egy webmagazinnak időről időre „illik” megújulni, hogy az olvasók kedvében járjon és az értékes tartalomszolgáltatás mellett, olyan felületet biztosítson a számukra, ahova szívesen visszajárnak. Az Alkotónők Magazin életében is eljött az a pont, amikor a régi – bármennyire is szerettük -, elavult.
Sok-sok keresgélés után kaptam egy ajánlatot, hogy nézzem meg Hugyák Andi munkáit. Így hát felvettem a kapcsolatot Andival, akivel az első perctől azonos hullámhosszon voltunk. Rögtön értette, hogy mi az, amire egy magazinnak szüksége van és olyan célirányos kérdéseket tett fel, ami már sejtetni engedte, hogy igazi profival van dolgunk. Miután a részleteket megbeszéltük, alig telt el egy kis idő és máris láthattam az új magazin felületet, mi több tervezett nekünk az új felülethez illő logót is.
Megtanított az új felület kezelésére, sőt a végén használati utasítást is kaptunk tőle. Azóta is figyelemmel kíséri a magazin életét, és számos tanáccsal segíti annak akadálymentes működését.
A magam és a magazin nevében csak ajánlani tudom Andit, aki gyors, pontos és a legapróbb hibát sem tűri meg a munkájában.
Orbán Erika, főszerkesztő – Alkotónők Magazin

Örülök, hogy hosszas, kellemetlen keresgélés után rátaláltam Andreára. Precíz, maximalista, pontos, türelmes, jártas az aktualitásokban. Mindig minden kérésemre részletes megoldást, választ adott. Webshop fotózással kapcsolatos szakmai kérdésekben is teljesen tanult, mindig tudta, hogy mit, hogyan, miért. Bátran ajánlom mindenkinek, aki egy szép, igényes, informatív honlapot szeretne, ráadásul megfizethető áron. 
Csiszér Klaudia

Részletes referencia portfólió

Divi WordPress sablon ajánló

A Divi sablon kiváló oldal építővel és minden szükséges modullal rendelkezik, ami egy modern weboldalnál elképzelhető. Divi WordPress Theme

A Divi sablonról bővebben

Online tanfolyam értékesítés WordPress weboldalakon

Komplett sablon ajánló, illetve bővebben az online tanfolyam értékesítési lehetőségekről.

https://1.envato.market/rQGKOG

Online időpont foglaló rendszer weboldalra

Az online időpont foglaló rendszerek közül az Easy Booked szerintem kiemelkedik rugalmasságával, bankkártyás fizetési lehetőség és automatikus számlázás is hozzákapcsolható.

Időpont foglaló rendszer WordPress weboldalra

Többnyelű weboldal

Többnyelvű WordPress weboldal kompromisszumok nélkül leginkább a WPML bővítmény segítségével készíthető el.

Többnyelvű weboldal WPML pluginnal

Számlázó program ajánló

Bármely cég, vállalkozás számára költséghatékony és automatizált megoldást kínál a szamlazz.hu online számlázó rendszere