Ide kattintva egyszerűen hívható
+36 30 335 4043

WordPress weboldal karbantartás, frissítés, webbiztonság

Wordpress webbiztonság és karbantartás

A WordPress egy ún. nyílt, azaz ismert forráskódú rendszer, de a bázisán készült oldalak biztonsága kapcsán nincs különösebb ok aggodalomra, ha 3 alapszabályt következetesen betartunk

 • rendszeresen frissítjük weboldalt (WordPress keretrendszer és bővítmények tekintetében)
 • frissítéseket megelőzően, rendszeresen készítünk saját mentést a weboldalról az esetleges gyors helyreállításhoz
 • integrálunk egy webbiztonsági bővítményt, ami a lehetséges támadási felületeket minimalizálja.

Bővebben olvashat a szükséges karbantartási műveletekről a Tudástár szakcikkei közt, a WordPress weboldal védelem és webbiztonság – Biztonsági bővítmény ajánló cikkben. Ki is szervezheti a weboldal rendszeres frissítés és archiválási feladatait, így nyugodt lehet a felől, hogy honlapjának tartalma biztonságban van, semmilyen probléma esetén sem vész el és bármikor nagyon rövid átfutással helyreállítható.

A WordPress weboldal frissítés és karbantartás szolgáltatás magában foglalja következőket

 • frissítések havi ellenőrzése és telepítése (WordPress, bővítmények és sablon, esedékesség szerint)
 • frissítések környezetében teljes backup készítése és megőrzés 3 hónapig
 • frissítések esetén esetleges hibajelenség kezelése és megoldása (bővítményeknél előfordulhatnak kompatibilitási problémák stb.)
 • frissítésekről és oldal – naprakész – státuszáról esedékességkor havi riport küldése
 • WordPress oldal feltörés vagy egyéb probléma esetén díjmentes visszaállítás az utolsó mentett állapotra munkaidőben legkésőbb 24 órán belül, de akár rövidebb idő alatt is

Megrendelés esetén díjmentes

 • webbiztonsági bővítmény telepítése és konfigurálása (iThemes Security)
 • weboldal optimalizálása oldal betöltési sebesség tekintetében
 • esetenkénti kisebb fejlesztések, új menüpontok / oldal váz kialakítása, kisebb tartalom bővítés is díjmentes és prioritást élvez más megrendelésekkel szemben

A weboldal frissítés és karbantartás szolgáltatás díja

Egyszeri frissítés és karbantartás

Olyan weblapok estében érdemes igénybe venni, ahol egy ideje nem történt meg frissítés és karbantartás, az oldal háttérrendszerei esetleg elavultak (WordPress keretrendszer, bővítmények, sablon nem naprakészek tárhely beállítások frissítést igényelnek), ami esetleg az oldal lassú betöltésében is megnyilvánulhat.

 • Önállóan is megrendelhető, egyszeri (nem előfizetéses) szolgáltatások:
  • Weboldal frissítés és karbantartás (több, mit egy hónapja elmaradt frissítések esetében), opcionálisan esetleges kisebb módosítások, alapvető WordPress bővítmények (webbiztonság, süti figyelmeztetés / kezelés) és weboldal betöltési sebesség ellenőrzése:
   49 970Ft (AAM) / weboldal
  • Webbiztonság bővítmény telepítés és beállítás 17 490Ft (AAM) / weboldal
 • Több weboldal érintettsége vagy a felsoroltaktól eltérő, egyedi elképzelés esetén kérjen kedvezményes egyedi ajánlatot a kapcsolat menüben vagy a lenti űrlapon.

Előfizetési lehetőség

Akkor érdemes igénybe venni, ha weboldal tulajdonos tartósan nem tud vagy kíván a weboldal karbantartásával, frissítésével foglalkozni, de szeretne a weboldal biztonságáról és optimális működéséről gondoskodni.

Webbiztonság karbantartás szolgáltatás – Alap csomag

Kisebb eseti módosítások nélkül, (beleértve a webbiztonság bővítmény telepítését és beállítását) megrendelt web fejlesztést követően megkezdett havonta bruttó 17 490Ft (AAM) / weboldal, előre fizetéssel – bemutatkozó jellegű oldalak esetében

Webbiztonság karbantartás szolgáltatás – Klasszikus csomag

Kisebb eseti módosítások, (beleértve a webbiztonság bővítmény telepítését és beállítását) megrendelt web fejlesztést követően megkezdett havonta bruttó 19 740Ft (AAM) / weboldal, előre fizetéssel – összetettebb weboldalak esetén (shop, tagsági rendszer, időpont foglalás online tanfolyam, többnyelvű weboldal)

Webbiztonság karbantartás szolgáltatás – Új előfizetés

Átfogó karbantartás, (beleértve a webbiztonság bővítmény telepítését és beállítását) új megrendelés esetében az első alkalmmal bruttó 49 970Ft (AAM) / weboldal, előre fizetéssel, ezt követően az 1 vagy 2 pont szerinti díjfizetés szerint

Megrendelés

  Webbiztonság, weboldal karbantartás szolgáltatás kiválasztása

  Egyszeri Weboldal frissítés és karbantartásWebbiztonság bővítmény telepítés és beállításKedvezményes egyedi ajánlat igénylése több weboldal esetén

  Előfizetési lehetőségek

  Az Adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom (kötelező)

  Ezt az oldalt a reCAPTCHA és a Google védi (Privacy Policy és Terms of Service)

  Záradékok

  • Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.
  • A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
  • A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a megrendelés gombra való kattintással Hugyák Andrea EV-val köti,  (Cím: 1096 Budapest, Sobieski u. 39. 4/1., Adószám: 66368801143).
  • Az elektronikus számlát email-en küldjük el.
  • Lehetséges fizetési mód banki előre átutalás.
  • A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződés felmondási jog, még a szolgáltatás teljesítése előtt.
  • A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot az andrea@webfolio.hu email címre küldött egyszerű szöveges üzenetben jelezheti.
  • A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében a diagnosztika vállalkozás általi átadását vagy email-en történő megküldését követően nem élhet a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogával, mert a rendelet értelmében ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

  Divi WordPress sablon ajánló

  A Divi sablon kiváló oldal építővel és minden szükséges modullal rendelkezik, ami egy modern weboldalnál elképzelhető. Divi WordPress Theme

  A Divi sablonról bővebben

  Online tanfolyam értékesítés WordPress weboldalakon

  Komplett sablon ajánló, illetve bővebben az online tanfolyam értékesítési lehetőségekről.

  https://1.envato.market/rQGKOG

  Online időpont foglaló rendszer weboldalra

  Az online időpont foglaló rendszerek közül az Easy Booked szerintem kiemelkedik rugalmasságával, bankkártyás fizetési lehetőség és automatikus számlázás is hozzákapcsolható.

  Időpont foglaló rendszer WordPress weboldalra

  Többnyelű weboldal

  Többnyelvű WordPress weboldal kompromisszumok nélkül leginkább a WPML bővítmény segítségével készíthető el.

  Többnyelvű weboldal WPML pluginnal

  Számlázó program ajánló

  Bármely cég, vállalkozás számára költséghatékony és automatizált megoldást kínál a szamlazz.hu online számlázó rendszere