Ide kattintva egyszerűen hívható
+36 70 200 4205

WordPress weboldal készítés és responsive webfejlesztés szolgáltatások

Wordpress weboldal készítés az alapoktól, díjmentes tanácsadással

Új weboldal elkészítését megelőző lépések és döntések, biztonságos és hatékony honlap működtetés kérdésekben díjmentes tanácsadás és kipróbált, online célkitűzéseket és értékesítési folyamatokat maximálisan támogató webes és online marketing megoldások várják.

Weboldal fejlesztés, meglévő honlap átalakítás és bővítés

Meglévő weboldalnál szükség lehet hírlevél küldés, blog, webshop vagy egyéb funkció bővítésre, tartalom fejlesztésre, a design átalakítására. Fontos keresőoptimalizálási szempontból is a mobil barát weboldal viselkedés kialakítása és a gyors oldal betöltési sebesség.

WordPress weboldal karbantartás és webbiztonság szolgáltatás

A weboldal üzemeltetés legfontosabb feladatai a webbiztonsági elemek és a háttér rendszerek gyakori frissítése és weboldal biztonsági mentések készítése. Teljes biztonságban tudhatja honlapjának tartalmát és funkcióinak működését, ha kiszervezi ezeket a feladatokat.

Webáruház készítés Wodpress weboldalon, termék feltöltéssel

Webáruház készítés a WordPress Woocommerce klasszikus webshop eszköztárával kiváló és hatékony lehetőség egy korszerű, responsive és keresőoptimalizált webáruház elindítására. Nagyobb számú termék feltöltésével és akár termékfotózással is rendelhető.

Sales oldal, landing page kialakítása, értékesítés támogatás

Sales oldal készítése online marketing szemszögből fontos, mikor egy értékesítési célt külön reklám kampány segít. A hosszabb terjedelmű oldalon nincs menü navigáció. A landing page egy cég, temék vagy szolgáltatás egy oldalas bemutatkozó weboldala, oldalon belüli navigációval.

Többnyelvű WordPress honlap és további egyedi funkciók

Többnyelvű weboldal és speciális funkciók is támogatottak. Gyakori igény az időszak és időpont foglalás szálláshelyeknél vagy szolgáltatóknál. Programok kezelése, fizetési, jegyfoglalási rendszerrel, eseménynaptárral vagy zárt tagsági rendszer online tanfolyamokhoz, egyedi bejegyzés ismétlődő információk kezelésére (pl. recept gyűjtemény oldal, könyvajánló oldal).

Keresőoptimalizálás, SEO analízis és tanácsadás

Számos weboldal elem és egyéb külső tényezők együttesen határozzák meg (ezért sem lehetséges első pozícióra garanciát vállalni), hogy egy adott oldal mennyire keresőoptimalizált és különböző kulcsszavakra hogyan szerepel a Google organikus találati listájában. Egy analízis segít meggyőződni róla, vannak-e teendők a célkitűzés elérése érdekében.

Hírlevél küldő rendszer teljes kialakítása

Egy hatékony online értékesítési folyamatban fontos szerepe lehet a hírlevél küldésnek. A regisztráción túlmenően a hírlevél listák, a vonatkozó magyar jogszabályoknak megfelelő formátumú feliratkoztató űrlap kialakítása, levél sablon készítése, a kötelező NAIH regisztráció is része a fejlesztésnek.. Az integrálás a weboldalon mind beillesztve, mind felugró ablakban rendelhető.

WordPress rendszer oktatás, tippek-trükkök

A fejlesztésék lezárásakor a weboldal kezelésről részletes bemutató videó készül az ügyfelek teljes biztonsága érdekében. A WordPress kezdő- és haladó tanfolyam emellett bárki rendelkezésére áll, ahogy az évek alatt, ügyfél kérdések alapján született szakcikkek a Tudástárban.

Responsive, mobil barát Wordpress sablon ajánlás

A Divi sablon kiváló oldal építővel és minden szükséges modullal rendelkezik, ami egy modern weboldalnál elképzelhető. Kedvezményesen megvásárolható a Divi sablon hivatalos oldalán.

Divi WordPress Theme

Tárhely csomagok kedvező áron

Jól bevált gyors tárhely, WordPress telepítés egy klikkeléssel, 24 órás ügyfélszolgálat:
netmask.hu
250MB méretű, WordPress oldalhoz megfelelő tárhely csomag 900Ft/+ÁFA/év összegtől

Számlázó program ajánló

Bármely cég, vállalkozás számára költséghatékony és automatizált megoldást kínál a szamlazz.hu online számlázó rendszere

Pin It on Pinterest