Ide kattintva egyszerűen hívható
+36 70 200 4205

A weboldal készítés, webfejlesztés és weboldal karbantartás folyamata, általános lépései

All in wendesign, tanácsadás lépésről lépésre a domain választástól a weboldal éa hírlevél rendszerek működtetéséig
w

Kapcsolatfelvétel

Ha szükség van egy új honlapra vagy át kell alakítani a meglévőt, felajánlok egy személyes (Budapesten elérhető) vagy Skype-os konzultációs lehetőséget, ahol pontosítjuk az ajánlatkészítéshez szükséges részleteket. Ez minden esetben díjmentes, akkor is, ha végül nem kerül sor megbízásra.
i

Tételes árajánlat

A konzultáción megbeszéltek alapján készül egy tételes árajánlat, mely minden felmerült szolgáltatásra és modulra kitér és a megbeszélt határidővel kerül kiküldésre. Elfogadását követően az elfogadott részleteket megbízási szerződésbe foglaljuk.

Miért előnyös ez az érdeklődőnek

Egyértelmű, hogy az ajánlat a weboldal fejlesztés számtalan feladatából pontosan mit fed le, továbbá összehasonlíthatóvá teszi más ajánlatokkal.
l

Tervezetek elkészítése

Elsőként a weboldal funkcionális terve, az ún. drótváz készül el, megmutatja, melyik modul, slider, képek, szövegek, social-media linkek, oldalsáv elemek (bejegyzés lista, naptár, kereső) hol fognak elhelyezkedni a weboldalon. Ennek elfogadását követően a grafikai tervezés következik.

U

Keresőoptimalizálás (SEO)

A fejlesztés kiemelt fontosságú része a keresőoptimalizálás, ennek részeként nemcsak a tartalmak kerülnek fel kereső optimalizált módon, de Google keresési algoritmusának további fontos elemei is beállításra vagy alkalmazásra kerülnek. A tartalmak kereső-optimalizált módon történő feltöltésére az átadáskor kitérek, így az oldal minősége hosszú távon is biztosítható.

Weboldal elkészítése

A design és tartalmak, úgymint szöveg, kép, videó, hanganyag rendelkezésre állása esetén elkezdődhet az oldal fejlesztése és feltöltése, melyet az ügyfél online folyamatosan követhet és észrevételezhet, jelezheti esetleges új igényeit, elképzeléseit.

Átadás és képzés

Az oldal jóváhagyását és telepítését követően részletes tájékoztatót kap a tulajdonos. Lépésről lépésre megnézzük az oldal működtetését, tartalmak feltöltését. A tájékoztatóról az ügyfél rendelkezésére áll egy képernyő videofelvétel és egy nyomtatható kézikönyv. Továbbá átadásra kerül az oldal forráskódja is.

Néhány fontos vagy lehetséges modul

Keresőoptimalizálási beállítások (SEO), Többnyelvű oldal, Teljesen egyedi modulok a cég tevékenység profiljától függően

  • Online tanfolyam zárt felület
  • Időpont foglalási rendszer
  • Órarend vagy Program naptár
  • Hírlevél rendszer implementálás
  • Grafikai feladatok (Webdesign, Logo és arculat tervezés, Szórólap)
Z

Teszt és ellenőrzés

Átadást megelőzően a weboldal több lépcsős ellenőrzésen esik át, többek között a Google webmester eszközök segítségével, vizsgálat tárgya a teljesség igénye nélkül a responsive jelleg és az oldal betöltési sebesség is. Beállításra és tesztelésre kerülnek a levelező és hírlevél küldő rendszerek is, amennyiben azt az ügyfél megrendelte.

Karbantartás, tartalom fejleszétés és kisebb módosítások

Az átadással nem szűnik meg az együttműködés, bármilyen kérdés esetén rendelkezésre állok. Igény esetén bármilyen volumenű tartalom vagy funkció fejlesztést is vállalok, külön megbízás keretében. Ha csak vállalatával vagy saját hivatásával szeretne foglalkozni, szervezze ki nyugodtan weboldala kezelését.

Ajánlatkérés weboldal készítésre vagy meglévő oldal átalakításra

Kérjen díjmentes weboldal diagnosztikát vagy kötelezettségvállalás nélküli ajánlatot weboldal készítésre, illetve megújításra. Szervezze ki weboldalával kapcsolatos teendőit, úgymint tartalom frissítés vagy social media profilok kezelése.

Divi WordPress sablon ajánló

A Divi sablon kiváló oldal építővel és minden szükséges modullal rendelkezik, ami egy modern weboldalnál elképzelhető. Divi WordPress Theme

A Divi sablonról bővebben

Online tanfolyam értékesítés WordPress weboldalakon

Komplett sablon ajánló, illetve bővebben az online tanfolyam értékesítési lehetőségekről.

https://1.envato.market/rQGKOG

Online időpont foglaló rendszer weboldalra

Az online időpont foglaló rendszerek közül az Easy Booked szerintem kiemelkedik rugalmasságával, bankkártyás fizetési lehetőség és automatikus számlázás is hozzákapcsolható.

Időpont foglaló rendszer WordPress weboldalra

Többnyelű weboldal

Többnyelvű WordPress weboldal kompromisszumok nélkül leginkább a WPML bővítmény segítségével készíthető el.

Többnyelvű weboldal WPML pluginnal

Számlázó program ajánló

Bármely cég, vállalkozás számára költséghatékony és automatizált megoldást kínál a szamlazz.hu online számlázó rendszere