Ide kattintva egyszerűen hívható
+36 70 200 4205

Akadálymentesség elemzéssel kibővített, átfogó weboldal diagnosztika

Kérjen átfogó diagnosztikát meglévő honlapjáról! Az elemzés főbb szempontjai a reszponzív weboldal viselkedés, akadálymentesség, web ergonómia, webdesign és a keresőoptimalizált tartalom.

Az kibővített diagnosztika a díjmentes a weboldal analízishez képes nemcsak ellenőrző listát, de részletes szöveges elemzést is tartalmaz. Az elemzésen túlmenően javaslatokat is tesz az esetleges fejlesztésekre. Az általános analízishez képest kitér az akadálymentesség kérdésére is.

Akadálymentesség weboldal diagnosztika

 • Megnézzük, hogy a web ergonómia sztenderdjeinek mennyire felel meg weboldalának felépítése.
 • Akadálymentesnek minősül-e az oldal a a WCAG 2.0 akadálymentességi szabvány különböző szintjei szerint
 • Oldalának struktúrája és színvilága, illetve az alkalmazott grafikai elemek, hogyan befolyásolják, terelik valamilyen irányba látogatóit, azaz végső soron milyen mértékben támogatják az értékesítést.
 • Vizsgáljuk, oldala milyen mértékben optimalizált a keresők számára.
 • Az átfogó weboldal elemzés terjedelme minimum két A4-es oldal
 • Tartalma: ellenőrző lista, szöveges elemzés és javaslattétel esetleges fejlesztésekre

Az elemzés ára 24 500Ft (bruttó / 0%ÁFA / AMM) A megrendelések feldolgozása érkezési sorrendben történik, de átfutási idejük garantált, az elemzés árának teljesítését követően maximum 4 munkanap. A fizetésre vonatkozó adatokat a megrendelést visszaigazoló válaszüzenet tartalmazza. A további elemzési lehetőségeket és az összes elérhet diagnosztikai csomagot megtalálja és összehasonlíthatja a weboldal diagnosztika csomagok menüpontban.

MegrendelésHonnan ismeri a diagnosztika lehetőségét?Záradékok

 • Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.
 • A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
 • A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a megrendelés gombra való kattintással Hugyák Andrea EV-val köti,  (Cím: 1096 Budapest, Sobieski u. 39. 4/1., Adószám: 66368801143).
 • Az elektronikus számlát email-en küldjük el.
 • Lehetséges fizetési mód banki előre átutalás.
 • A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződés felmondási jog, még a szolgáltatás teljesítése előtt.
 • A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot az andrea@webfolio.hu email címre küldött egyszerű szöveges üzenetben jelezheti.
 • A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében a diagnosztika vállalkozás általi átadását vagy email-en történő megküldését követően nem élhet a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogával, mert a rendelet értelmében ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

Az elemzés igénylésével egyidejűleg Ön feliratkozik a WebFolio Webdesign weboldal tulajdonosoknak és cégvezetőknek szóló havi díjmentes hírmagazinjára. Adatait bizalmasan kezejük, harmadik fél részére nem kerül átadásra. A hírlevélről bármikor leiratkozhat a hírlevél alján található link segítségével. Adatkezelési nyt. szám: NAIH-74313/2014

Responsive, mobil barát WordPress sablon ajánlás

Divi WordPress Theme
Kiváló oldal építővel és minden szükséges modullal, ami egy modern weboldalhoz szükséges.

Tárhely csomagok kedvező áron

Jól bevált gyors tárhely, WordPress telepítés egy klikkeléssel, 24 órás ügyfélszolgálat: netmask.hu

Számlázó program

Bármely cég, vállalkozás számára költséghatékony és automatizált megoldást kínál a szamlazz.hu online számlázó rendszere

Pin It on Pinterest