Ide kattintva egyszerűen hívható
+36 70 200 4205

Online és díjmentes diktafon-gépíró egy klikkeléssel? Úgy érzem, ez nem csak a webszöveg írók, de minden elfoglalt cégvezető álma.

wordpress blogíras eszközökA webfejlesztés és a honlap karbantartás fontos része a webszöveg előkészítés. Azt is mindig szem előtt érdemes tartani, hogy a Google organikus találati listájában a keresőoptimalizálás egyik fontos eleme a frissülő és gyarapodó weboldal tartalom. Ezt a tevékenységet segíti és egyszerűsíti az írás szempontjából a végletekig a dictation.io weboldal online diktálási lehetősége.

Hogyan működik a diktálás

  • Telepítésre nincs szükség
  • Az oldal Chrome bögészőt igényel
  • Betöltést követően nincs más dolgunk, mint a magyar nyelvet kiválasztani
  • A start dictation gombban elindítani a műveletet
  • Megkezdeni a diktálást
  • A végeredmény elmenthető
  • Vagy szövegszerkesztő programban feldolgozható, formázható

diktáló weboldal felület

Pro és kontra a diktálásban

Egy hátránya van még a felületnek, mégpedig, hogy magyar nyelven nem képes a kimondott írásjeleket értelmezni, így egyszerűen leírja őket. Ez nagyon egyszerűen kezelhető oly módon, hogy a diktálás befejezése után a szöveget átemeljük egy szövegszerkesztő programba és a pont szót a megfelelő írásjelre cseréljük.

Kipróbálva azt tapasztaltam, hogy meglepően pontosan jegyzi fel a kimondott szöveget, rendkívül hatékony eszköznek tartom, abban az esetben is, ha valaki gyorsan gépel, hiszen így nem csak számítógép előtt ülve, hanem mozgásban is foglalkozhatunk tartalom fejlesztéssel.

 

WebFolio Webdesign

WebFolio Webdesign

Webfejlesztő, mérnök-közgazdász - WebFolio Webdesign
Responsive WordPress weboldal készítés mellett online-marketing és SEO / keresőoptimalizálás szakértő, teljes körű tanácsokkal látja el ügyfeleit, így az elkészült gyors és mobil barát weboldal valódi eszköze lesz az értékesítésnek.
WebFolio Webdesign

Cikkajánló

Pin It on Pinterest